Anmäl dig till kurs i isodieten

Nu kan du anmäla dig till min kurs i isodieten. Vad innebär då isodieten? Gå ner 1 kg i veckan på hemlagad mat men i rätt proportioner och gjord på smartaste valen av råvaror. Med hjälp av måltidsplan med färdiga recept och inspirerande föreläsningar delar du stöttning och erfarenhet med andra kursdeltagare i gruppen och du får lära dig hur du förändrar din livsstil för en bra vikt och hälsa som håller. Men det är mer än så. Läs mer om kursen här.

Idag fick jag så mycket energi när jag körde styrkeövningar på lunchen så jag begav mig ut på en löptur in i skogen. Det är en sådan dag när jag önskar att jag ägde ett par längdskidor. Det blev istället en extra utmaning att springa i tjock snö med isiga gropar lite överallt men riktigt skönt. Det är verkligen vackert i skogen nu och helt vindstilla. Dessutom piggar det upp lite extra att få en halvtimmas dagsljus i ögonen.

Joggingtur i snöklädd skog

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://matkarlek.se/anmal-till-dig-kurs-i-isodieten/trackback/

Comments

Hej! På vilken mejladress kan jag ställa frågor till Sara? Ewa

Vad bra att du hittade mitt kontaktformulär (kontakt i blå menyn uppe till höger). Det går också bra att maila till info@matkarlek.se

Lämna en kommentar