Fräsch bönsallad

Har du testat bönsallad någon gång? Fräscht och gott som huvuddelen av middagen men passar lika bra som tillbehör. Ikväll äter vi det tillsammans med räkor, spenat och lite annat smått och gott. Hacka upp rödlök, ett stort knippe avsköljd bladpersilja, strimlade soltorkade tomater och blanda ihop. Gör en dressing på pressad citron, kallpressad olivolja/rapsolja, lite dijonsenap, salt, peppar och torkad timjan (mortla gärna timjan lite först eller smula med händerna). Ibland smular jag i fetaost och det går lika fint att fylla på med andra grönsaker du har hemma. Helst förgyller jag salladen med grönsaker efter säsong. Eller det bästa av allt, blanda i ljumma och solmogna körsbärstomater och andra grönsaker från trädgården. Otroligt gott även om det är en väldigt liten del av året man kan göra så.

Idag har jag satt upp lappar om min kurs på lite anslagstavlor och imorgon publiceras en första annons om kursen i en lokaltidning. Ser mycket fram mot att hålla kursen!

Fixar fräsch bönsallad

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://matkarlek.se/frasch-bonsallad/trackback/

Comments

Vilken LÄCKER sallad!!!

Lämna en kommentar