Kurser

isodieten

Som licensierad isodietencoach håller jag i kurser i isodieten. Kursen består av fyra träffar under 8 veckor. Fördelar med kursen:

  • Gå ner 1 kg i veckan
  • Bli av med sötsuget
  • Aldrig hungrig
  • Få mer energi
  • Slipp magbesvär
  • Lär dig smartaste valen av naturlig mat i rätt proportioner och med hög kvalitet
  • Du får måltidsplan med färdiga recept
  • Medlemskap i klubb isodieten ingår (träningstips, bloggar, forum, expertchattar, videoklipp)

Det handlar om en av de populäraste metoderna för viktminskning, framtagen av tre av Sveriges mest framstående näringsfysiologer: Kristina Andersson, Martin Brunnberg och Fredrik Paulún. Isodieten är uppbyggd på den senaste vetenskapliga forskningen när det gäller att förebygga och lindra våra vanligaste sjukdomar, besvär och att minska i vikt. Med isodieten äter du naturlig mat regelbundet, fem gånger per dag. Maten är av hög kvalitet, mättar bra och håller ordning på blodsockret. Du får i dig alla vitaminer, mineraler och antioxidanter som du behöver. Skulle du trots allt bli hungrig så är rekommendationen enkel: ät mer.

”Iso” kommer från grekiskan och betyder lika. Isokalorisk diet innebär därmed en diet med lika stor del från de olika näringsämnena kolhydrater, fett och protein. På detta sätt får vi en lågkolhydratdiet (LCHQ) med något högre fettinnehåll, men framför allt med mer protein, än vår traditionella kosthållning. Det höga proteininnehållet gör dig ordentligt mätt, vilket är en viktig förutsättning för att klara frestelserna som skräpmat, godis och snacks utgör.

Det är ofta väldigt givande och peppande att göra en sådan här resa tillsammans med andra i en kurs och man delar nyttiga erfarenheter och stöttar varandra på vägen. Kursen passar också dig som bara vill äta mer hälsosamt för en friskare livsstil.

Kostnad: 1495 kr.

Plats och tid: Vi hålls i ett klassrum vid entrén på Bergska skolan i Finspång. Jag erbjuder även kursen på andra orter i Östergötland. Hör av dig om du vill veta mera.

Jag rekommenderar varmt hälsotest (vikt, kroppssammansättning och blodtryck) i samband med kursen för att mäta framgångarna. 150 kr per testtillfälle (ord. pris 300 kr). Inför kursstart kan du köpa hälsotestpaketet, fyra valfria testtillfällen inom ett år. Förslagsvis mäter vi vid kursstart, kursslut, efter 6 månader och efter ca 12 månader. Mitt hälsotestpaket med fyra mätningar kostar 500 kr.

Hör gärna av dig om du är intresserad eller undrar över något.

Isodietenkursen ingår även som del av ett naturligt kom-i-form-paket i samarbete med Saras Hälsokälla.

Klubb Isodieten