Kostrådgivning

Som diplomerad kostrådgivare hjälper jag dig att förändra dina vanor.

Vi träffas och går igenom vem du är och vad du har för mål. Sedan får du tips anpassade för dig och vi lägger tillsammans upp en plan på hur just du ska lyckas med dina förutsättningar. För att nå dina mål på bästa sätt behövs ett samspel av vilken mat du äter, hur du rör på dig, vad du har för vanor och beteende samt tankar. Alla är olika och vi lägger fokus på det du behöver. Det är viktigt att förändringarna känns bra för dig från första dagen. Meningen är ju att du ska få ett hållbart resultat.

I må-bra-paketet ingår tre delar:

  1. Första träffen på 60 minuter gör vi en enklare hälsomätning där vi kollar din vikt, kroppssammansättning och blodtryck samt diskuterar dina mål och hur du lever idag. Jag ger dig även råd och tips.
  2. Andra träffen, också 60 minuter, diskuterar vi hur det har gått, vad som var svårt och kollar över vilka ytterligare ändringar du kan göra för att komma vidare och komma närmre ditt mål.
  3. Tredje delen består av ett antal avstämningstillfällen, där du kan ställa frågor eller berätta om dina funderingar. Du får pepp att hitta tillbaka om du hamnat lite snett på vägen. Du kan även använda en avstämning till att kolla dina värden igen för att se förändringen. Du väljer själv hur lång tid du vill boka för ett avstämningstillfälle. I paketet ingår tillfällen på totalt fyra timmar där du bokar minst en halvtimme per träff.

Må-bra-paketet kostar 2500 kr (två entimmesträffar följt av ett antal avstämningstillfällen på totalt fyra timmar) och gäller i ett år.

Du kan även köpa enstaka möten för kostrådgivning på 60 minuter för 500 kr.

Enbart hälsomätning (vikt, kroppssammansättning och blodtryck) kostar 300 kr. 

 

Jag erbjuder även kostrådgivning på distans. Hör av dig om du vill veta mer.