Varje litet steg mot en bättre värld räknas

Under 2013 kommer Matkärlek att skänka 20 kr till Unicef för varje ny kund som bokar kostrådgivning (enskilt tillfälle eller må-bra-paketet) eller deltar i isodietenkursen.

I augusti förra året cirkulerade en text på facebook med fakta som sa att trots att hela 800 miljoner människor svälter så är det antalet mindre än den biljon människor som är överviktiga. Oavsett hur korrekta siffrorna är så är det alltid sorgligt att bli påmind om att så ofantligt många människor i världen lider.

Med kunskap och inspiration om kost och hälsosam livsstil hoppas jag kunna bidra till att hjälpa människor att lindra eller till och med hålla borta välfärdsproblem som övervikt, diabetes, högt blodtryck och sämre värden på blodfetter. Varje litet bidrag bidrar till att ge svältande barn näringsbehandling, rent vatten, mat, utbildning och skydd. Jag hoppas att genom att lyfta upp det så här så inspirerar det fler att göra liknande. Tillsammans med mina kunder bidrar vi till att försöka göra världen mer rättvis, mer i balans och inte minst friskare.

Gör en insats för både din egen hälsa och samtidigt ett utsatt barn – boka kostrådgivning eller anmäl dig på isodietenkursen.

unicefbild

Foto: UNICEF/Kate Holt. Många barn i Etiopien har förlorat en eller båda sina föräldrar. Klicka på bilden för att komma till webbsidan unicef.se/stod-oss där du kan kan ge en egen gåva direkt.

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://matkarlek.se/varje-litet-steg-mot-en-battre-varld-raknas/trackback/

Lämna en kommentar